Ukraine – Marokko: Marokko og mere end 1,5 mål

DKbookmaker
juli 27, 2024
13 Udsigter

Vores valg: Ukraine – Marokko: Marokko og mere end 1,5 mål

27.07.2024 17:00

I den omdiskuterede første kamp ved OL mod Argentina kunne marokkanerne til sidst fejre sejren med et enkelt mål. Det unge og frygtløse hold vil kæmpe for endnu en sejr mod Ukraine, som er favoritter i kampen. De største stjerner på det afrikanske hold er PSG-forsvareren Achraf Hakimi og angriberen Soufiane Rahimi, som allerede har to præcise skud.

På den anden side vil den ukrainske trøje blive forsvaret af Maksym Talovierov, som er velkendt for tjekkiske fans og tidligere har spillet for Sparta, Slavia Prag og Slovan Liberec. Ukraines åbningspræstation i Paris var dog ikke særlig vellykket, da de tabte til Irak 1:2, og nu har de en endnu stærkere modstander foran sig.

Hvad skal man satse på?

Marokkanerne har allerede vist deres kvalitet mod de stærke argentinere og vil vinde over Ukraine, mod hvem de vil forsvare deres rolle som papirfavoritter. Desuden kan vi forvente offensiv fodbold på begge sider, fuld af interessante chancer. I begge holds første kampe blev der scoret tre mål tilsammen, og denne gang vil der også blive scoret mindst to mål.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

22BETSpil på 22bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker