Teplice – Sparta: kamp/antal mål 2/+1,5

DKbookmaker
juli 26, 2024
17 Udsigter

Vores tip: Teplice – Sparta: kamp/antal mål 2/+1,5

27.07.2024 17:00

Sparta har en acceptabel lodtrækning i starten af den nye ligasæson, hvilket kombineret med de europæiske cupturneringer er kommet de regerende mestre til gode.

Gæsterne har tirsdagens kamp i Irland mod Shamrock og den efterfølgende rejse, så de første elleve vil se ændringer i lighed med den første kamp mod Pardubice (2:1). På papiret vil holdet være svækket på nogle positioner, men på den anden side vil Panák, som højst må spille en kamp om ugen, starte i midterforsvaret. Preciado, hvis skifte til Tyrkiet eller engelske Everton bliver diskuteret, kan også få et par minutter. Olatunji og Danek, som bidrog til holdets mål i første runde, kan også få spilletid i den offensive linje.

Sparta tabte point i Teplice for et år siden, men udelukkelsen af Krejci, som flyttede til Girona i sommer, havde stor indflydelse på resultatet. Disciplin vil også være nøglen til sejr denne gang, da kvaliteten og intensiteten i spillet helt klart er på den forsvarende mesters side.

Teplice tabte stort i første runde i Hradec Kralove (0:1), og spillerne kan føle sig forurettede. Begge situationer i slutningen af kampen blev dømt imod dem, hvilket altid er ubehageligt. Under alle omstændigheder viste Skláři ikke meget i det østlige Bøhmen, eller rettere sagt var de næsten tandløse i den fremadrettede retning. Kanonisten Filas afgang til Slavia mærkes på holdet, holdet mislykkedes selv i de standarder, hvor han tidligere var farlig.

Der forventes et stort fremmøde i Teplice, ligesom sidste år, da Spartans ankom, og kapaciteten viste langt over 10.000. Selvfølgelig er det anderledes at spille i et larmende miljø, og Sparta vil heller ikke undervurdere noget efter pokalerne foran et ordentligt publikum.

Hvad skal man satse på?

Sparta var et af de bedste hold i konkurrencen sidste år på fremmed græs, og spillere fra rotationen bør være motiverede til at bede om flere minutter i ligaen. Den store forskel mellem de to hold har længe ligget i produktiviteten, hvilket bør afspejle sig i det endelige resultat denne gang.

Tillid:

9/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

22BETSpil på 22bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker