Mensik J. – Popyrin Al.: 1

DKbookmaker
juli 22, 2024
16 Udsigter

Vores tip: Mensik J. – Popyrin Al.: 1

22.07.2024 16:30

Hvis det blev spillet på et hvilket som helst andet underlag, ville valget af Alexei Popyrin som vinder være en klar sag. Australieren er i god form, og Jakub Mensik har på den anden side ikke præsteret overbevisende i de seneste uger.

Men Umag spilles på grus, hvor Popyrin ikke har gjort det godt i lang tid. I denne sæson har han kun vundet to ud af otte kampe, og i sidste uge fik han et meget uventet nederlag i første runde i Hamborg, hvor han ikke kunne følge med franskmanden Hugo Blanchet. Efter resultaterne fra græsturneringerne var det en stor skuffelse for den australske tennisspiller.

18-årige Mensik viste solid form på grus i Madrid, hvor han slog Yannick Hanfmann og Grigor Dimitrov. Men så blev han skadet, sprang over i tredje runde, og tabet af spilletempo var tydeligt under græsdelen af sæsonen, hvor han nåede frem til kvartfinalen på Mallorca, men ellers tabte.

Hvad skal man satse på?

Mensik er en bedre grusspiller end Popyrin. Selv om han er meget ung og endnu ikke har haft så stabile præstationer, har Popyrin haft det svært på grus i år. Den tjekkiske tennisspiller har helt sikkert evnerne til at leve op til papirets forventninger.

Tillid:

6/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

22BETSpil på 22bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker