Spanien – England: hvert hold scorer et mål i kampen/UN

DKbookmaker
juli 13, 2024
16 Udsigter

Vores forudsigelse: Spanien – England: hvert hold scorer et mål i kampen/UN

14.07.2024 21:00

Spansk skønhed eller engelsk hensigtsmæssighed? EM kulminerer i Berlin på søndag med en finale med to forskellige spillestile.

La Roja fejrer deres succes i Tyskland med et attraktivt spil, der kombinerer erfaring med den rovgriske ungdom, der repræsenteres af det flygtige fløjpar Yamal-Williams. Det vil ikke være en overraskelse, hvis Yamal (1+3) tager prisen for turneringens bedste spiller, og han vil være 17 år gammel, når finalen finder sted. Men anfører Alváro Morato og Dani Olmo med tre mål, som har passet perfekt ind efter Pedris skade i den tidlige kvartfinale, spiller også et fremragende mesterskab.

Men spanierne har også deres svagheder, og efter tre kampe med et clean sheet i dødens gruppe scorede de først i alle tre playoff-dueller, i ottendedelsfinalen mod Georgien (4-1) og i semifinalen mod Frankrig (2-1) og var nødt til at vende resultatet. Carvajal og Le Normade, som skilte sig ud i semifinalen på grund af kort, vil styrke den defensive linje i finalen. Carvajals tilbagevenden er særlig velkommen, da veteranen Navas på højre flanke ikke længere er oppe i gear.

England har et par flop i opstillingen, men de spiller med håndbremsen trukket ved mesterskabet, og holdet med landstræner Gareth Southgate i spidsen får kritik fra alle sider. Albion har sjældent smidt hæmningerne, men så har det også været det værd. England er nået til finalen i en stor turnering for tredje gang, men for første gang uden for Storbritannien. De var også det første land, der tabte 0-1 i alle tre playoff-kampe.

På den måde udnyttede Southgate den offensive kraft på bænken, som var med til at føre til alle tre turnovers. Toney assisterede ved Kanes sejrsmål i den forlængede spilletid i ottendedelsfinalen mod Slovakiet (2-1), en trio af indskiftere bidrog til at afslutte Englands straffesparksforbandelse i store turneringer i kvartfinalen mod Schweiz (1-1), og Palmer og Watkins sørgede for det fremskudte mål i semifinalen mod Holland (2-1).

Hvad skal man satse på?

Finalen ville have godt af et tidligt mål, men under alle omstændigheder vil Spanien ikke give afkald på deres offensive stil selv i guldkampen. England vil ikke være i stand til at bryde igennem til titlen og vil også være nødt til at score. Begge hold vil score som i de sidste to dueller i Nations League, hvor de begge vandt på udebane – Spanien 2-1, England 3-2.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

BETWINNERSpil på Betwinner med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker