Paradeiser R. – Torres D.: 1

DKbookmaker
juli 12, 2024
16 Udsigter

Vores valg: Paradeiser R. – Torres D.: 1

20.07.2024 18:00

Oktagon 59 lover en stor forestilling, som hovedsageligt vil blive dekoreret med kampe af slovakiske esser. Den største er i øjeblikket Rony Paradeiser, den regerende letvægtsmester. Denne gang skal han dog ikke forsvare sit bælte, men kæmpe mod Daniel Torres i Gamechanger-pyramiden.

Duellen tegner til at blive et brag af en kamp, for den østrigske bokser er en erfaren fighter med en flot rekordliste (15-5). Torres har kæmpet i prestigefyldte organisationer som PFL eller KSW, og i Polen har han stået over for de absolutte topkæmpere som Parnasse, Szymanski eller Mankovski.

Tucanao er først og fremmest en stand-up fighter, der har et godt øje og er ekstremt hurtig, men han mister mere end ti centimeter mod Paradeiser, hvilket altid er en delvis ulempe. Modstanderen kan holde ham på afstand, Torres bliver nødt til at forkorte afstanden og sætte sig selv i større risiko for at blive truet. Mod Lengal i sidste runde viste han en enorm kadence af slag og spark, men kunne ikke afslutte sin modstander før grænsen, hvilket er et delvist minus.

Rony Paradeiser vil på den anden side være enorm i kampen og vil have en kraftfordel, som han kan omsætte både på lærredet og muligvis på jorden. Han nyder også standup, men han har allerede været i stand til at stramme op på tre modstandere og vil ikke tøve, hvis chancen byder sig.

Forvent dog en shootout fuld af slag og spark, især i første runde vil det flyve. Torres vil flyve på den slovakiske bokser, men den indfødte Gbel er en taktisk moden bokser, der forbedrer sig hele tiden. Han vandt sin sidste kamp mod Korkmaz på point og har vundet seks kampe i træk, hvilket kun bekræfter hans udvikling. Paradeiser har et stærkt hoved, hvilket hænger sammen med den selvtillid, han har fået i løbet af de sidste to år. Så han går med rette ind til kampen som odds-on-favorit.

Hvad skal man satse på?

Rony Paradeiser vil være højere og tungere i kampen, han rider i øjeblikket på en bølge af sejre og vil have hele Bratislavas stadion på ryggen, hvilket er en enorm ekstra motivation. Med et kort som dette ville det være en overraskelse, hvis han tabte, selvom det er klart, at i MMA kan et enkelt slag gøre forskellen.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

20BETSpil på 20bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker