Sinner J. – Shelton B.: Mere end 3,5 sæt

DKbookmaker
juli 7, 2024
22 Udsigter

Vores valg: Sinner J. – Shelton B.: Over 3,5 sæt

07.07.2024 15:15

Jannik Sinner er medfavorit til dette års Wimbledon og bør ikke have de store problemer med at komme videre til kvartfinalen. Men hvad med det her? Mens Sinner har vundet turneringen indtil videre, har han to gange været nødt til at gå i fire sæt og kom kun forbi Miomir Kecmanovic i tredje runde med 6-1, 6-4, 6-2. Han slog sin landsmand Berrettini en runde tidligere takket være tre vundne tiebreaks og tabte tredje sæt med 2-6. Så han er ikke helt suveræn endnu.

I ottende runde får han en ret vanskelig kamp mod den unge amerikaner Ben Shelton. Han har allerede haft et par tætte kampe med ham, og Sheltons præstation ved den igangværende Wimbledon tyder på, at Sinner kan få endnu en lang kamp. Faktisk er Shelton altid gået til fem sæt i dueller med Mattia Bellucci, Lloyd Harris og Denis Shapovalov. Han udnytter sin gode kondition fuldt ud, så han ser stadig meget frisk ud, selv om han har spillet lige så mange sæt som mange Grand Slam-semifinalister.

Hvad skal man satse på?

Sinner er storfavorit i kampen, men han slår ikke Shelton i tre sæt. Shelton har en god serv på græs, og Sinner har allerede vist, at han ikke har en helt ubrydelig serv. De kommer til at spille fire eller fem sæt.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

20BETSpil på 20bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker