Murray A. – Machac T.: Machac T./-40,5 gemu

DKbookmaker
juli 2, 2024
21 Udsigter

Vores valg: Murray A. – Machac T.: Machac T./-40,5 ædelstene

02.07.2024 17:45

Centre Court vil også se en tredje kamp med et tjekkisk fodaftryk tirsdag. Efter Marketa Vondroušová og Vít Kopřiv skal Tomáš Macháč på banen for at møde Andy Murray. Macháč formåede at slå ham i begge sine kampe i Marseille og Miami i år. Selv om det er Murrays Grand Slam på hjemmebane, er Machac den klare favorit denne gang.

Selvom Machacs eneste turnering i år var på græs i Halle, Tyskland, hvor han tabte to gange 4:6 til Arthur Fils fra Frankrig, har han vist store fremskridt i år. Han har en række interessante skalpe på samvittigheden, herunder finalen i Genève, og er i øjeblikket nummer 39 på verdensranglisten. Hans milepæle omfatter også kvartfinalen i Masters i Miami eller tredje runde i Roland Garros og Australian Open.

Murray ville normalt være favorit på græs, men disse omstændigheder er langt fra normale. Murray blev opereret for at fjerne en cyste på rygsøjlen efter turneringen på Queen’s i London for mindre end to uger siden. Selv om det ikke var et stort indgreb, ville en sådan operation for en professionel atlet betyde noget tid væk fra banen. Murray går dog på pension i år og ønsker at spille i Wimbledon. Så selv om man ikke kan forvente, at han opnår et strålende resultat, gør han alt, hvad han kan, for at komme i gang på All England Club.

Hvad skal man satse på?

Selvom Murray forsøger at forberede sig, og han har det godt til træning, er han bestemt ikke 100 %. Machac vil udnytte det og slå Murray. Ganske interessante odds kombineres derefter med spil, for eksempel at han vil spille mindre end 40 spil.

Tillid:

8/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

RABONASpil på Rabona med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker