Tjekkiet – Tyrkiet: hvert hold scorer et mål i kampen – YES

DKbookmaker
juni 24, 2024
21 Udsigter

Vores forudsigelse: Tjekkiet – Tyrkiet: hvert hold scorer et mål i kampen – JA

26.06.2024 21:00

Det tjekkiske landshold har stadig kvalifikationen til knockout-fasen af EM i hænderne, men i den sidste kamp skal det ubetinget besejre Tyrkiet, som det ikke har den bedste rekord med fra tidligere turneringer.

Landsholdet har spillet to forskellige kampe i Tyskland indtil videre, med en præstation under gennemsnittet mod Portugal (1:2) og et klart bedre hold mod Georgien (1:1). Træner Hašeks hold blev dog forrådt i den anden kamp i slutningen af kampen, hvor det eneste mål blev scoret af Patrik Schick, som blev skadet i samme kamp og ikke vil være til rådighed på onsdag.

Der vil ske ændringer i toppen af den tjekkiske offensive linje, Hložek kan flytte til positionen som nummer ni, Kuchta kan vende tilbage, eller Chytil kan få chancen. Antonín Barák kan også komme på banen, hvilket sandsynligvis vil betyde en ændring til en 3-5-2-formation.

Trænerne vil derimod holde fast i Hranac, selv om hans fejl og uheldige øjeblikke er for mange. Den første viste han i forberedelsen mod Malta, efterfulgt af duellen med Portugal og Georgien. Den kraftige stopper har problemer med fingerfærdigheden, som blev udstillet til fulde på det højeste europæiske niveau.

Andre spillere har heller ikke levet op til deres sædvanlige standard, og Soucek viste tegn på at være skadet og ude af stand til fuldt ud at anvende sin fysiske og løbestærke spillestil.

Under alle omstændigheder kan Tjekkiet ikke vente, de er nødt til at komme ind i kampen fra de første minutter. Holdet bør have overtaget, især på standardsituationer, hvor de har gode hovedstød. Desuden skal holdet presse sig selv mere til at skyde fra midten af banen, og de nye bolde opfordrer til dette. Det faktum, at Tyrkiet kommer til at mangle de to stoppere, der startede mod Portugal, bør hjælpe holdets psyke.

Tyrkiet er i en meget bedre situation end Tjekkiet og kan tænke lidt taktisk i kampen, men det giver som regel ikke pote. På den anden side vil tyrkerne have hjemmebane i Hamborg, og der vil være betydeligt flere af dem på tribunerne end tjekkerne på grund af det stærke fællesskab, der findes i Tyskland.

Det tjekkiske holds modstander vil mangle det førnævnte stopperpar, Bardakci er ude, Akaydin er skadet. Holdet har mange offensive kvalitetsspillere på deres midtbane, men forsvaret er ikke nær så godt, hvilket kan vise sig.

På den anden side kan man forvente, at en udhvilet Arda Güler, en stigende stjerne i Real Madrid, starter oppe foran. Den 19-årige har en fantastisk sparketeknik, og selv i så ung en alder fortjener han lidt personlig opmærksomhed. Vicenzo Montella har så masser af andre muligheder for at komponere angrebet, da Yildiz, Yazici, Tosun og andre venter på deres chance og repræsenterer et stort potentiale for at ændre spillet.

Hvad skal man satse på?

Ingen af holdene har holdt nullet i det igangværende mesterskab, og tjekkerne har formået at score i begge dueller. Tyrkiet kan dog spille mod tjekkerne, da de har domineret de sidste tre dueller mellem dem, og de vil også komme ud på toppen denne gang. Begge hold scorer, og Arda Güler scorer for Tyrkiet.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

22BETSpil på 22bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker