Mensik J. – Brouwer G.: 1

DKbookmaker
juni 10, 2024
24 Udsigter

Vores tip: Mensik J. – Brouwer G.: 1

10.06.2024 15:50

Jakub Menšík har været plaget af helbredsproblemer i de seneste måneder, hvilket har tvunget ham til at gå glip af en række turneringer. Det gjaldt også den netop afsluttede Roland Garros i Paris, hvilket var yderst uheldigt for den 18-årige talentfulde tennisspiller. Han ser dog ud til at have løst sine problemer og er klar til at spille igen i starten af græssæsonen.

Han skulle oprindeligt have spillet en kamp i første runde mod den spanske grusspiller Carballes Baena i Hertogenbosch i Holland, men skal i stedet møde hollænderen Gijs Brouwer. Den 28-årige er rangeret helt oppe på tredjepladsen i verden, men hans evner på græs må ikke undervurderes. Han kvalificerede sig i Hertogenbosch, ligesom han gjorde for en uge siden ved Surbiton Challenger.

Det er flere kampe på græs, der kan spille Brouwer i hænde, men Mensik har også spillet græsturneringer før i løbet af sin juniorkarriere. Derudover er han generelt en meget bedre tennisspiller, hvilket også er grunden til, at han allerede er medlem af verdens top 100 i så ung en alder, mens Brouwer aldrig er kommet så højt op.

Hvad skal man satse på?

Mensik vender tilbage til banen efter helbredsproblemer med en sejr. Han vil være i stand til at slå Brouwer og vil bruge sine store kvaliteter i serven, som hans højde gør ham god til.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

1XBETSpil på 1xbet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker