Monza – Frosinone: 2

DKbookmaker
maj 19, 2024
25 Udsigter

Vores tip: Monza – Frosinone: 2

19.05.2024 15:00

Frosinone fik tæsk af Inter i sidste runde (0:5), hvilket brød den lovende ubesejrede stime på seks kampe (1-5-0), og den spændende kamp for redning er ikke forbi. Efter Udineses sejr i mandags er det desuden kun en bedre score, der adskiller dem inden rundens start, og turen til Monza, der tabte sidste gang i Firenze (1-2), bliver en nervøs tur.

Monza ville normalt være over Frosinones styrke, men i betragtning af at de ikke har vundet siden transfervinduets pause i marts (0-3-4), er der ingen tvivl om, at de er fyldt med storform. Den afgående træner Palladino tillader måske ikke officielt sine spillere at tabe noget, men de har tydeligvis været på ferie i deres hoveder i over en måned.

Frosinone har holdt buret rent i begge deres tidligere udekampe (Empoli, Torino), men selv det har ikke ændret på det faktum, at gæsterne fortsat er det eneste hold, der ikke har vundet på modstandernes hjemmebane i denne sæson (0-7-11). Det ville være yderst nyttigt for Eusebio Di Francescos mandskab at få sat en stopper for denne lidet flatterende statistik i sidste forsøg.

Hvad skal man satse på?

To clean sheets i deres tidligere udekampe og kniven på struben i form af en overhængende nedrykningstrussel bør få Frosinone til at gøre et sidste forsøg på at få deres første tre point fra en udekamp.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

1XBETSpil på 1xbet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker