22bet Sverige

PECHOVANIKOLA@seznam.cz
august 25, 2024
52 Udsigter

Sverige, eller officielt Kongeriget Sverige, er et velhavende land, der ligger i den nordlige del af Europa. Sverige er medlem af EU og har 10,3 millioner indbyggere. I Sverige blev gambling legaliseret relativt tidligt, da det fandt sted så tidligt som i 1934. Onlinespil blev på den anden side officielt gjort lovligt allerede i 2002. Hvordan ser staten på spørgsmålet om svenskeres brug af udenlandske bookmakerplatforme uden licens? Er der etableret en 22bet Sverige-platform?

Historie om gambling i Sverige

Efter al sandsynlighed var spil på svensk territorium et tidsfordriv, som allerede vikingerne kendte til, da deres grave indeholdt terninger. Ud fra overleverede kilder kan man læse, at spilaktiviteter allerede var institutionaliseret og reguleret i det 14. århundrede.

Det første statslotteri blev etableret i 1772 på initiativ af kong Gustav III, og det blev allerede forbudt i 1841. Dette forbud varede indtil 1934, hvor et statsligt spilleselskab blev etableret. Indtægterne blev overført til budgettet for at støtte nationale sportsorganisationer. Siden denne begivenhed er gambling ikke blevet forbudt igen. Tværtimod voksede branchen meget kraftigt, hvilket helt sikkert også hang sammen med de investeringer, som Sveriges rigeste mennesker foretog.

22bet Szwecja

I 2002 besluttede Sverige at legalisere onlinespil. Samme år besluttede det statsejede spillemonopol at lancere sin egen digitale platform. Svenska Spels online pokerplatform har været i drift siden 2006 og har udvidet udvalget af onlinespilletjenester i Sverige, som består af onlinelotterier og digitale sportsvæddemål.

I 2019 blev der foretaget betydelige ændringer i onlinespillesektoren i overensstemmelse med direktiver udarbejdet af EU. Man oplevede en betydelig liberalisering af de eksisterende regler. Det var et vigtigt skridt i retning af at sætte en stopper for populariseringen af ulicenserede sider, da op til ⅓ af spillerne valgte sådanne platforme. Det betragtes ikke som en lovovertrædelse at vælge en ulicenseret side ved en fejltagelse. Bookmakere, der tilbyder disse tjenester, er fortsat et klart mål.

Fungerer 22bet Sweden-platformen i Sverige?

Bookmakerplatformen 22bet opererer under en licens udstedt af regeringen i Curacoa, hvilket ikke er det samme som den licens, der er udstedt af de svenske myndigheder. Fra 2019 er alle virksomheder uden licens yderligere hæmmet i deres adgang til spillere fra Sverige på grund af den blokering, som internetudbyderen anvender på de pågældende spillesider.

Desuden har spiludbydere uden licens ikke den juridiske mulighed for at reklamere for deres tjenester på det svenske marked. Oplysninger om anbefalede online bookmakere videregives dog meget hurtigt og effektivt ved hjælp af panhandle-mail. Faktisk er 22bet Sweden-platformen meget populær. Desuden accepteres spillere, der kommer fra Sverige, meget let og støder ikke på nogen problemer, når de registrerer sig på platformen.

22BET ► Spil på 22bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter PECHOVANIKOLA@seznam.cz