22Bet Somalia

PECHOVANIKOLA@seznam.cz
august 22, 2024
52 Udsigter

Somalia er et af de fattigste lande i verden. Det indtager den næstmest berygtede plads. Landet er overvejende muslimsk, og hele 99 % af befolkningen bekender sig til at være muslimer. Landet kæmper ikke kun med fattigdom, men også med borgerkrig. Loven i Somalia er stærkt knyttet til indholdet i Koranen, så i dette land er gambling ulovligt. Derudover er onlinespil også teknisk set ulovligt, selv om man kan sige, at somalierne har et vidt åbent vindue af muligheder hos udenlandske bookmakere.

Historien om gambling i Somalia

Faktisk har gambling i Somalia altid været ulovligt. Somalia var en tidligere italiensk koloni, og dengang var det ikke tilladt for befolkningen at bruge bookmakertjenester. Forbuddet mod spil er en konsekvens af den overvejende muslimske befolkning i landet. Islamisk lov forbyder i høj grad brugen af hasardspil. Det behandles som en moralsk og kriminel overtrædelse, men når man analyserer dette aspekt i andre muslimske lande, kan man se en meget anderledes tilgang i dette land.

Der findes ingen lovlige spil i Somalia, men befolkningen er ivrig efter at deltage i det statslige lotteri. På trods af forbuddet kan somaliere vælge at deltage i ulovlige væddemålsorganisationer. De, der bliver afsløret i at spille, kan blive pisket offentligt, hvilket er en traditionel islamisk straf.

22bet Somalia

Onlinespil håndhæves faktisk ikke på trods af det officielle forbud. Det skyldes først og fremmest den meget lave grad af internetadgang samt den igangværende borgerkrig, som fokuserer statens opmærksomhed på helt andre aspekter. Desuden er den nuværende lovgivning slet ikke fulgt med den teknologiske udvikling.

Hvordan tiltrækker 22Bet Somalia nye brugere?

For somaliske beboere har 22Bet Somalia et meget bredt tilbud. Først og fremmest henledes opmærksomheden på den meget brede vifte af væddemål, der kan placeres. Spillere kan placere væddemål på holdsport, kontaktsport samt individuelle sportsgrene. Derudover er der også andre væddemålsmuligheder. Hos 22Bet Somalia er de mest populære sportsgrene blandt brugerne basketball, snowboard, volleyball og håndbold. Desuden er somaliere ivrige efter at vælge væddemål på skak.

Enhver somalier, der beslutter sig for at åbne en konto hos 22Bet Somalia, kan se frem til attraktive bonusser. Nye spillere, der ønsker at placere sportsvæddemål, kan få op til 50 GBP. På den anden side kan de, der beslutter at bruge 22Bet Somalia casino, få så meget som 250 GBP ekstra. Derudover er der også attraktive bonusser til faste spillere, der er meget populære – mandag og fredag top-ups. At tjene yderligere gratis midler giver dem en kilde til yderligere og god underholdning.

22BET ► Spil på 22bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter PECHOVANIKOLA@seznam.cz