22Bet Guatemala

PECHOVANIKOLA@seznam.cz
august 20, 2024
50 Udsigter

Republikken Guatemala er det mest folkerige land i Mellemamerika. Ifølge de officielle oplysninger er gambling i Guatemala ulovligt og har været det siden 1880. Men i virkeligheden er situationen en helt anden. Guatemala er hjemsted for et stort antal spillevirksomheder, som ofte opererer på kanten af loven og bruger meget forskellige regler til at gøre det. Så gambling er tilsyneladende ulovligt, selvom samfundet ikke har noget problem med at få adgang til det. Det omtales nogle gange som semi-lovligt, og udbredelsen og promoveringen af de enkelte bookmakere er stærkt påvirket af det økonomiske spørgsmål.

Gamblingens historie i Guatemala

Forbuddet mod gambling i Guatemala var det første i Mellemamerika. Guatemala besluttede meget hurtigt at regulere gambling. Enheder og enkeltpersoner, der ønsker at starte en spillevirksomhed i Guatemala, kan idømmes op til fem års fængsel samt en bøde, der kan være på helt op til 1.300 dollars. Guatemalanerne er klar over, at denne sektor flyder over med penge.

Derfor blev Decreto Número 574 El Presidente De La República fra 1956 vedtaget, og det blev tilladt at drive spillevirksomheder foran enheder med licens fra indenrigsministeriet. Til gengæld for licensen opkræves der meget høje licensafgifter. Næsten hvert år kommer der skandaler frem, hvor hvidvaskning af penge i denne sektor afsløres. Desuden domineres spilleaktiviteterne af personer, der er involveret i kriminelle aktiviteter. Guatemalanere bør være særligt opmærksomme på at overlade deres personlige oplysninger og kreditkortoplysninger til usikre enheder.

22bet Gwatemala

Onlinespil er endnu ikke reguleret i Guatemala. Derfor er de meget ivrige efter at bruge dette vindue. Der opleves en stor afhængighed af gennemprøvede udenlandske bookmakere, der anvender de mest innovative sikkerhedsfunktioner på deres websteder.

Velkomstbonus og andre fordele fra 22Bet Guatemala

En stor fordel ved at slutte sig til 22Bet Guatemalas brugere er muligheden for at drage fordel af en meget attraktiv velkomstbonus. Bookmakeren sikrer, at den kan være så høj som € 100. At opnå dette bonusbeløb er kun muligt for nyregistrerede brugere. Registrering kan ske af personer, der er mindst 18 år gamle og har et gyldigt telefonnummer og en e-mail-adresse.

Selve registreringsprocessen er blevet væsentligt forkortet. Det er ikke nødvendigt at bekræfte identiteten for at oprette en konto. Spil foregår derefter anonymt. Regelmæssige brugere kan også regne med en række forskellige kampagner. Den mest populære er fredagsbonussen, som gør det muligt at øge den indbetaling, der er foretaget på det tidspunkt. Derudover kan de, der har mistet deres held, regne med at modtage en bonus på tabte væddemål.

Der er ingen tvivl om, at 22Bet Guatemala gør et stort stykke arbejde med at overbevise brugerne om sin platform. Derfor er der ingen mangel på påstande om, at der vil være lige så attraktive bonusser og kampagner i fremtiden. Frem for alt behøver den fattige del af befolkningen ikke at bekymre sig om, at deres chancer for at vinde bliver udjævnet.

22BET ► Spil på 22bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter PECHOVANIKOLA@seznam.cz