22Bet Irak

PECHOVANIKOLA@seznam.cz
august 10, 2024
50 Udsigter

Irak, eller rettere Republikken Irak, er et muslimsk land, der ligger på den arabiske halvø. Iraks befolkning er på cirka 40,2 millioner. I dette land er befolkningens religion ikke irrelevant i forhold til den gældende lovgivning, hvilket også kan mærkes i forhold til gambling. I Irak er både gambling og onlinegambling officielt ulovligt. Faktisk er spillere meget ivrige efter at udnytte de tjenester, der leveres af bookmakere, som tilbyder deres tjenester på portaler, der er registreret i udlandet. Hidtil har der ikke været nogen konsekvenser for sådanne spillere.

Spil i Irak

Lovene om tilgængelighed og lovlighed af gambling i Irak har ikke ændret sig siden statens oprettelse. Det har været ulovligt lige fra begyndelsen. Den irakiske straffelov, som blev vedtaget i 1969, forbyder alle former for spil. Et sådant system findes i langt de fleste lande, hvis samfund er muslimske. Deres love er i høj grad inspireret af islamisk lov eller sharia. I teorien burde der være en adskillelse af kirke og stat i Irak, men det burde bestemt ikke være tilfældet her.

Islamisk lov siger utvetydigt, at muslimer ikke må blive rige ved at spille. Kun ærligt og hårdt arbejde er nødvendigt. De må heller ikke deltage i spil og behandle det som et tidsfordriv, der er vanedannende og medfører forsømmelse af andre pligter.

22bet Irak

Onlinespil er ikke udtrykkeligt nævnt i irakisk lov. Dets ulovlighed skyldes, at enhver form for spil betragtes som ulovlig. Det gælder også digitale spil. Der er lagt en blokade på nogle spillesider, som forhindrer simpel adgang. Virkeligheden er, at mere end én irakisk borger vælger at udnytte sine muligheder, og indtil videre har der ikke været nogen konsekvenser for sådanne personer. Der findes effektive metoder til at omgå blokaden.

Kan spillere fra Irak bruge 22bet Iraq-platformen?

I muslimske lande er spillere tilbageholdende med at informere resten af samfundet om deres kærlighed til spil. Deres love forhindrer dem teoretisk set i på nogen måde at tjene penge på spil. Men ønsket om at bruge bookmakertjenester er ofte stærkere end bevidstheden om, at man muligvis bryder loven. Irakere er konstant på udkig efter et sted, hvor de kan placere væddemål og spille kasinospil. Meget ofte falder deres valg på 22Bet Iraq. Denne platform giver dem først og fremmest mulighed for at forblive diskrete.

Alle transaktioner kan finde sted gennem avancerede betalinger, der gør det vanskeligt at identificere borgeren. Derudover er de personlige data, der leveres, stærkt bevogtet. Som det fremgår af de generelle data, er irakerne i stand til at bruge platformen på trods af, at der er indført en blokering af den. Det kræver faktisk ikke den store indsats at få fuldt udbytte af de muligheder, som 22bet Iraq tilbyder. Den største trussel er at tale højt om sin underholdning, hvilket ikke accepteres af staten.

22BET ► Spil på 22bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter PECHOVANIKOLA@seznam.cz