22Bet Iran

PECHOVANIKOLA@seznam.cz
august 4, 2024
51 Udsigter

Iran, officielt Den Islamiske Republik Iran, er et autokratisk islamisk teokrati. Med en befolkning på hele 83 millioner er Iran det næststørste land i Mellemøsten. På grund af landets stærke religiøse tilhørsforhold er gambling ulovligt.

Onlinespil er også ulovligt. Ulovligheden har kun en teknisk betydning. Ingen i landet bliver retsforfulgt for det, og kun nogle websteder er blokeret. Kan borgere i dette land bruge 22Bet.com?

Spil i Iran

Gambling i Iran har været forbudt siden etableringen af landet, som var et resultat af revolutionen i 1979. Forbuddet stammer fra den iranske straffelov og den iranske civillov. Iranske love blev skabt på baggrund af islamisk lov, sharia. Derfor er forbuddet mod spil i landet en naturlig følge af tingenes tilstand. Selv landbaserede spillevirksomheder opererer ikke i Iran.

Den Islamiske Republik Iran er et af de få lande, hvor der ikke findes et nationalt lotteri. De, der bliver taget i at spille, kan blive idømt op til seks måneders fængsel eller 74 piskeslag.

22bet Iran

Der er ingen direkte omtale af ulovligheden af onlinespil i den iranske lovgivning. Forbuddet mod alle former for spil giver dog anledning til at antage, at det også gælder onlinespil. I virkeligheden håndhæves dette dog ikke på nogen måde i Iran, og der udvikles heller ikke værktøjer til at fange spillere.

Faktisk forsøger regeringen at bremse spillere ved at blokere spillesider eller visse finansielle transaktioner. Det er afgørende, at enkeltpersoner holder det faktum, at de bruger sådanne platforme, for sig selv, da statens tilgang til brugere af væddemålsplatforme kan ændre sig når som helst.

22Bet Iran – mange muligheder på ét sted

Med forbuddet mod spil i kraft vokser bookmakersider stille og roligt i popularitet. 22Bet Iran gør sig også bemærket der og slår sine konkurrenter for hvert år, der går. Det har resulteret i en sjetteplads i de sidste par år, og den gennemsnitlige brugervurdering i 2023 var helt oppe på 9,0/10. Iranerne er i stigende grad villige til at bruge denne bookmakers tjenester. Til dette formål gøres der en meget intensiv indsats. Og det viser sig, at de har en meget positiv effekt.

22Bet-platformen lægger særlig vægt på at opretholde de standarder, der har gjort det muligt for den at blive forfremmet. Derfor kan folk, der ønsker at bruge 22Bet Iran for første gang, drage fordel af en meget attraktiv kampagne for nye brugere. Tilbuddet er rettet mod folk, der ønsker at bruge både sportsvæddemål og casinospil.

Derudover leveres mandag eller fredag top-ups til regelmæssige spillere. Følgende sportsgrene er meget populære hos 22Bet Iran: ishockey, snowboarding, golf, baseball og tennis. Spillere har også mulighed for at spille på e-sport, hvilket er svært at finde på andre e-gambling-platforme.

22BET ► Spil på 22bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter PECHOVANIKOLA@seznam.cz