Plzeň – Slovácko: sejr til Plzeň og mere end 2,5 mål i kampen

DKbookmaker
maj 11, 2024
23 Udsigter

Vores tip: Plzeň – Slovácko: sejr til Plzeň og mere end 2,5 mål i kampen

11.05.2024 15:00

Plzeň har ikke slået Slovácko i ligaen i fire kampe, og Viktoria-træner Miroslav Koubek har kun rosende ord til overs for sin kollega Martin Svedik, som til gengæld har stor respekt for den ældste træner i turneringen. Det er også pikant i lyset af spekulationerne om, at Svedik en dag skal erstatte Koubek i Plzeň. Under alle omstændigheder forlængede Koubek sin kontrakt i Vestbøhmen efter en fantastisk sæson, og han vil gerne endelig slå Svedik i en indbyrdes kamp. Og omstændighederne er mere gunstige for Pilsen i modsætning til de tidligere møder.

I efteråret plyndrede Slovácko Štruncovy sady med 4:1, og Marek Havlík startede sit efterårsskyderi med to præcise skud, som endte på ti mål. Men i foråret gik den målløse midtbanespiller i stå ligesom hele Slovácko, og den nuværende stime uden sejr blev forlænget til otte runder efter et 2:4-nederlag på hjemmebane til Sparta. Holdet har kun spillet tre uafgjorte kampe, en af dem hjemme mod Plzeň, men 1:1-resultatet skal man ikke tage let på.

Pilsen kom til Hradiště efter torsdagens Conference-kvartfinale i Firenze, og Koubek sparede de bærende kræfter. Han vil ikke eksperimentere mod Slovácko. Selvom Viktoria er sikker på tredjepladsen, må nøglespillerne ikke falde ud af rytmen, da de skal forberede sig til MOL Cup-finalen (22. maj) mod Sparta. I første runde af den forlængede spilletid slog Plzeň Mladá Boleslav med 3-0 på hjemmebane med alle de vigtigste spillere i startopstillingen.

Slovácko er langt fra komplet og mangler marodi Kadlec, Doski, Trávník samt Reinberk og Petržela på grund af kort. Hjemmeholdet vil kun mangle den sædvanlige opstilling af den distancerede stopper Hranac.

Hvad skal man satse på?

Pilsen er meget afslappede i modsætning til gæsterne, og denne gang vil det afspejle sig i resultatet. Hjemmeholdet vinder, og der bliver scoret mere end to mål i kampen.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

RABONASpil på Rabona med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker