Vlasim – Olomouc B: vinder uden uafgjort – Olomouc B

DKbookmaker
maj 8, 2024
22 Udsigter

Vores tip: Vlasim – Olomouc B: vinder uden uafgjort – Olomouc B

08.05.2024 18:00

Mens Sigma Olomoucs A-hold går fra nederlag til nederlag i FORTUNA:LIZE og afslutter sæsonen i smerte, sejler deres B-hold et niveau ned på en sejrsrække, der har bragt dem op på tredjepladsen i tabellen. Holdet spiller så godt, at spillerne er begyndt at få chancen i den første liga, og Tomáš Janotka bliver nævnt som en mulig ny træner for A-holdet. Under alle omstændigheder vil Sigmas unge være på udkig efter deres syvende sejr i træk og deres niende kamp uden nederlag.

I modsætning til gæsterne har Vlasim det ikke let. Ud af de sidste seks runder har de kun slået Kroměříž (2:0) på hjemmebane, og det var bestemt ikke bedre end det nedrykkede hold. Blanica Knights har således ryddet positionerne foran og mistet en reel chance for den spærreild, de sigtede efter. Vlašim har problemer med defensiven og har scoret fem mål to gange i de sidste fire kampe – hjemme mod Lišní (4:5) og i lørdags i Julisce mod det førende Dukla (1:5).

Hvad skal man satse på?

Sigma har vundet tre af deres sidste fire kampe mod hinanden, hvor Vlašim slog dem 4:1. Sæt toeren i den mere forsigtige variant i spillet uden uafgjort, for hjemmeholdet er trods alt turneringens uafgjorte konge med elleve uafgjorte kampe.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

WAZAMBASpil på Wazamba med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker