Sverige – Finland: Sverige mindre end 2,5 mål

DKbookmaker
maj 5, 2024
29 Udsigter

Vores forudsigelse: Sverige – Finland: Sverige mindre end 2,5 mål

05.05.2024 12:00

Selvom Sverige har en trup fyldt med NHL-spillere, har holdets præstationer indtil videre været påvirket af, at disse bærende kræfter stadig er ved at vænne sig til den bredere bane. Alligevel har svenskerne hentet to sejre, først over Schweiz med 2-1 og derefter over Tjekkiet med 2-0. Målmand Filip Gustavsson havde 34 redninger i kampen.

Finland er som sædvanlig mest afhængig af hockeyspillere fra Europa. Og i den sidste forberedende turnering var holdet i storform. I Brno slog finnerne først hjemmeholdet 4:1, og lørdag slog de så Schweiz 3:1.

Ud over at finnerne gør det godt i angrebet, spiller de også godt i forsvaret. Selvom både tjekkerne og schweizerne skød bedre end finnerne, var mange af skuddene ufarlige fra distancen, og finnerne kunne også stole på målmændene Emil Larmi og Harri Sateris præstationer for at drive deres modstandere til desperation.

Hvad skal man satse på?

Sverige er nødt til at spille hårdt, før de kan spille det spil, de ønsker at spille. Finland har et godt målmandsspil i Brno og lader ikke deres modstandere få mange målchancer. Derfor vil Sverige højst score to gange.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

20BETSpil på 20bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker