Begu I.C. – Fruhvirtova L.: Begu og mere end 16,5 spil

DKbookmaker
april 23, 2024
31 Udsigter

Vores valg: Begu I.C. – Fruhvirtova L.: Begu og mere end 16,5 ædelstene

23.04.2024 13:30

Hovedturneringen i clay court 1000 starter i Madrid. Linda Fruhvirt skal blandt andet i aktion, og hendes åbningsmodstander bliver rumænske Irina Begu på Manolo Santana-banen.

Den erfarne Begu ligger nummer 128 på verdensranglisten. Den 33-årige rumæner var den højest rangerede spiller på 22. pladsen. Hun har ikke spillet meget i denne sæson og har kun deltaget i én turnering. I slutningen af marts nåede hun finalen på grus i Antalya, Tyrkiet, hvor hun tabte i tre sæt til spanske Bouzas.

Fruhvirtova var på et tidspunkt nr. 49 i verden, men den 18-årige tjekke er i øjeblikket nr. 146 på verdensranglisten. Hun er i minus indtil videre i år. Hun har nået to ottendedelsfinaler i turneringer, men ellers har hun primært vundet i kvalifikationsturneringer mod svagere modstandere. Hun har 8 sejre siden starten af året, mens hun har 13 nederlag.

Fruhvirt har kæmpet på banen i de seneste uger. I San Luis Potosí tabte hun i slutningen af marts fra en favoritposition til den hollandske Lamens, som hun endda modtog en kanariefugl fra. I Charleston måtte hun så ud i tre sæt med doublespecialisten Melichar-Martinez til odds 1,03, blot for at tabe til en anden amerikaner, Liu.

Hvad skal man satse på?

Begu vandt deres eneste kamp sammen for fire år siden på den lavere ITF-bane med 7:5 og 6:0. Hun er også bookmakernes papirfavorit denne gang. Og hun bør bekræfte den position mod den fremadstormende Fruhvirt. I den spanske hovedstad forsvarer hun kvartfinalen, som hun har spillet tre gange tidligere. På grund af de lavere odds for rumæneren som vinder, anbefaler vi en kombination med et valg på mindst 17 spillede kampe.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

20BETSpil på 20bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker