Vondrousova M. – Potapova A.: Vondrousova M. -2,5 games

DKbookmaker
april 18, 2024
28 Udsigter

Vores tip: Vondrousova M. – Potapova A.: Vondrousova M. -2,5 spil

18.04.2024 14:00

Markéta Vondroušová viste i sin første kamp efter mere end en måned en flot præstation i Stuttgart, Tyskland, og besejrede kroatiske Donna Vekičova med 6:4, 6:3. Hun tabte sin serv to gange i kampen, men hun viste sine store kvaliteter i returspillet og satte Vekičová under konstant pres. Hun var i stand til at tage fire ud af otte breakbolde og gik videre til ottendedelsfinalerne.

Her skal hun møde Anastasia Potapova, som i åbningsrunden besejrede sin landsmand Lyudmila Samsonova i tre sæt. Det var hendes første sejr efter to nederlag ved store turneringer i Indian Wells og Miami.

24-årige Vondrousova kender sin kommende modstander rigtig godt fra tennisbanerne. Hun har mødt hende fire gange og formået at vinde tre gange. Sidste gang var sidste sommer i Cincinnati, hvor hun vandt 6:4, 6:2. Underlaget spiller også til Vondroušovás fordel, da hun er vokset op på grus og kan betragtes som en specialist på dette underlag, da hun har en karriere med 91 sejre og kun 35 nederlag.

Hvad skal man satse på?

Markéta Vondroušová har en ideel mulighed for at nå kvartfinalen ved den højest rangerede turnering i Stuttgart. Hun kan spille mod Potapova, hun er en bedre grusspiller end sin modstander, og hendes form er meget god efter en pause på mere end en måned. Det anbefales at tilføje et lille handicap.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

RABONASpil på Rabona med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker