Pardubice – Trinec: 1

DKbookmaker
april 16, 2024
27 Udsigter

Vores tip: Pardubice – Trinec: 1

16.04.2024 18:00

Finalen i hockey extraliga åbner portene i dag, og det bedste hold bliver Pardubice og den forsvarende mester fra Třinec.

Erfaringen fra slutspillet fra tidligere sæsoner og evnen til at vinde mesterskaber taler for gæsterne. Stålmændene er i godt humør, efter at det lykkedes dem at vende semifinalen med Sparta, hvor de allerede var nede 0:3. Målmand Kacetl er i fantastisk form og brillerer især i 1v1-situationer, ligesom han fanger de fleste af de skud, han ser. På den anden side er ulempen den kumulative træthed, holdet har allerede brændt en masse kræfter, og mange spillere er udmattede eller spiller med forskellige skader, hvilket afspejles i den enkeltes præstation. I stedet for Ruzicka bliver holdet trukket af Helewka, Adámek, Cienciala eller Voženílek.

Pardubice, på den anden side, er udhvilede og har energi til at gå ind i finalen. Trænerteamet har haft en masse studiemateriale og har læst modstanderen perfekt. Pardubice tabte ikke en eneste gang til Trinec i ordinær tid i den regulære sæson, og hvis de hurtigt kan komme op i kamptempo, bør de få overtaget, efterhånden som tiden skrider frem. East Bohemians har et godt powerplay og også en afbalanceret kæde, hvor både det første og fjerde angreb kan gøre forskellen. Med undtagelse af den sidste kamp i Litvínov (6:5) har defensiven været pålidelig i knockoutfasen, hvor Roman Will har holdt sin redningsprocent på over 93%.

Hvad skal man satse på?

Hjemmebane, indbyrdes balance og flere kræfter favoriserer Pardubice i den første finaleduel. Vondracek, der har en 4+3-rekord i slutspillet, kan score et mål, men odds 5,2 ser meget interessant ud og har værdi. Spillet er tilgængeligt hos BetBuilder.

Tillid:

8/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

BETWINNERSpil på Betwinner med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker