Kudermetova V. – Krejcikova B.: 1

DKbookmaker
april 15, 2024
26 Udsigter

Vores tip: Kudermetova V. – Krejcikova B.: 1

15.04.2024 19:45

Barbora Krejcikova har været uden tennis i to måneder. Den tjekkiske tennisspiller blev først sat ud af spillet på grund af en rygskade, og derefter blev hun syg med en alvorlig influenza og kunne slet ikke træne i flere uger. Hendes tilbagevenden til træning var meget langsom, og Krejcikova gik gradvist glip af fem turneringer, der var planlagt i hendes program.

Men hun er endelig tilbage i aktion ved den indendørs grus-turnering i Stuttgart, Tyskland, og vil forsøge at hævde sig i den overfyldte konkurrence af verdenseliten, der traditionelt kommer til denne turnering. Lodtrækningen til første runde faldt dog ikke ud til tennisspilleren fra Ivancice, da hun skal møde verdens nummer 19, Veronika Kudermetova.

Kuděrmetova havde ikke en ideel første måned af sæsonen og samlede flere nederlag end succeser i turneringer. Men med overgangen til grus blev hun en smule bedre og formåede at nå sin første kvartfinale i denne sæson i Charleston. Hun vil også forsøge at bygge videre på sin præstation på det ukonventionelle grønne grus i Stuttgart.

Hvad skal man satse på?

Krejcikova er ikke særlig god til Kudermetova og har tabt sine sidste to kampe i 2022 og 2023. Kombineret med et stort træningsunderskud og mangel på kamptræning har Krejcikova en meget hård nød at knække. Kudermetova vil kæmpe sig igennem.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

22BETSpil på 22bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker