Newcastle – Tottenham: 2

DKbookmaker
april 12, 2024
29 Udsigter

Vores tip: Newcastle – Tottenham: 2

13.04.2024 13:30

En 1-0-sejr i Fulham bragte Newcastle tættere på sjettepladsen med en forskel på kun to point, og tre sejre i deres seneste fem kampe giver dem håb om en succesfuld afslutning på sæsonen. Men Tottenham fejrede også en sejr i sidste runde, da de slog Nottingham 3-1 og rykkede op i top fire.

Deltagelse i en hvilken som helst europæisk cup vil blive betragtet som en præstation for Newcastle. Ikke overraskende, da man stadig ikke kan regne med en række skadede spillere frem til slutningen af sæsonen, og man fortsat plages af usikkerheden omkring Sandro Tonali, som står over for en forlænget straf, og man taber stadig på pokalpladserne.

Situationen i Tottenham er meget mere munter. Spurs har endelig overhalet Aston Villa, og selvom de har samme antal point, er det en stor fordel for dem, at de har en kamp til gode. Bortset fra de langtidsskadede mangler gæsterne kun Richarlison, og det er de fleste af de bærende kræfters tilbagevenden til startopstillingen, der er årsagen til, at Tottenham har vundet fire af deres seneste seks ligakampe.

Hvad skal man satse på?

Tottenham har kun vundet én af deres seneste seks udekampe (1-3-2), men det var den vigtigste mod Aston Villa (4-0). Gæsterne, der er rykket op i top fire, vil også vinde over en decimeret og træt modstander.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

RABONASpil på Rabona med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker