Anaheim- Los Angeles: Anaheim +1,5

DKbookmaker
april 10, 2024
26 Udsigter

Vores valg: Anaheim- Los Angeles: Anaheim +1.5

10.04.2024 04:07

Denne kamp kan blive en fælde for favoritterne fra Los Angeles. Kings har vundet tre i træk og er i en god position til at blive i slutspillet, men de var under stort pres i kampen mod Vancouver og slog kun et svagt San Jose med 2-1. Fans vil forhåbentlig se en spilbar version af deres hold, når slutspillet starter om to uger.

Men denne kamp er et byderby, og Anaheim har (selv om de stadig er et af de dårligste hold i konkurrencen) ikke spillet dårligt på det seneste. De fik et point for uafgjort i den ordinære spilletid og udlignede til 5-5 mod St. Louis med to sene mål. For en gangs skyld var han mere aktiv. Ducks havde 38 skud, hvilket er meget for dem. De tabte på udebane i Seattle tidligere, men de formåede også at slå Calgary på udebane.

I avanceret statistik har de en endnu bedre rekord end Kings i løbet af de sidste otte dage. De ligger på 49 procent i forventede mål, Kings ligger på 44 procent. De er endda nummer fem i NHL i procentdelen af farlige skud på mål med en rekord på 61 procent. Kings ligger lige i midten af tabellen med 50 procent. De har en succesrate for skud på 13 procent.

Kings er stadig favorit, men det er en vigtig kamp for Ducks, da det er den sidste kamp i en rodet sæson, og de vil meget gerne gøre det svært for deres rival at komme i slutspillet.

Hvad skal man satse på? Et byderby er altid en anderledes type kamp. Kings har power, men Ducks har spillet ret godt på det seneste og vil gerne vinde denne kamp lidt mere end andre. At spille på hjemmebanehandicap kan betale sig.

Tillid: 8/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

RABONASpil på Rabona med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker