Fiorentina – Milan: 1

DKbookmaker
marts 30, 2024
23 Udsigter

Vores tip: Fiorentina – Milan: 1

30.03.2024 20:45

Fiorentinas sidste optræden på grund af den udsatte kamp i Bergamo er stadig deres Europa League-konference, og fire af deres sidste seks kampe (2 sejre) er endt uafgjort. AC Milan på den anden side slog Verona 3-1 og konsoliderede andenpladsen.

Fiorentina tabte sin sidste hjemmekamp til AS Roma i de sidste sekunder (2-2), men alligevel er et kig på de tre foregående hjemmekampe meget bedre (2-1-0). Vincenzo Italiano havde tidligere slået Frosinone (5-1) og Lazio (2-1), og de ni mål i de tre kampe giver hjemmefansene håb om, at krisen fra starten af dette kalenderår er overstået.

Gæsterne er på vej mod deres tredje udekamp i træk efter at have slået Verona med samme cifre i ligaen efter en 3-1-sejr over Slavia i Prag. Deres håb om en ligatitel er nu væk, men AC Milan har forbedret sig og er begyndt at konsolidere deres andenplads ved at vinde tre i træk i ligaen. På udebane har de vundet fire af deres seneste fem ligakampe (1 nederlag).

Hvad skal man satse på?

Fiorentina vil forsøge at udbygge en interessant statistik her, som siger, at hvert af deres sidste fem møder med AC Milan er blevet domineret af holdet, der spiller på hjemmebane (FIO: 2-0-3). Ved tre lejligheder har begge hold scoret.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

22BETSpil på 22bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker