Lehecka J. – Popyrin Al.: 1

DKbookmaker
marts 24, 2024
24 Udsigter

Vores tip: Lehecka J. – Popyrin Al.: 1

24.03.2024 17:00

Jiri Lehecka måtte vente til søndag med at deltage i ATP Masters-turneringen i Miami. Der er dog ingen tvivl om, at et par ekstra fridage, som han højst kunne bruge på træning og hvile, vil gøre ham godt i hans lange sæson. Udhvilet kan han så tage hul på anden runde i søndagens program (han havde fri lodtrækning i første runde som seedet spiller), hvor han skal møde australske Alexei Popyrin.

Lehecka vil være papirfavorit, selv i betragtning af hans resultater fra den foregående Masters i Indian Wells, hvor han formåede at komme igennem til kvartfinalen. På sin vej til dette fremragende resultat slog han hjemmeholdets Brandon Nakashima, verdens nummer seks Andrey Rublyov og derefter en anden favorit Stefanos Tsitsipas ud. Lehecka blev kun stoppet af Jannik Sinner, en af de bedste tennisspillere i denne sæson og vinder af Australian Open.

Popyrin har været meget sparsom med sine starter indtil videre i denne sæson. Han har kun spillet i Brisbane, Melbourne (han sluttede i 2. runde i begge turneringer) og Doha, hvor han mod forventning nåede frem til semifinalen. Han tog en måneds pause, hvorefter han vendte tilbage til banerne i første runde i Miami, hvor han tog imod argentinske Facundo Diaz Acosta i to sæt. 24-årige Popyrin er i øjeblikket nummer 45 på verdensranglisten.

Hvad skal man satse på?

Selvom Lehecka ikke får det nemt, når hun frem til tredje runde. Hans store fordel er, at han har en enormt stærk førsteserv, som det på det seneste kun er de allerbedste spillere i verden, der har fundet en opskrift på (Sinner, Bublik og Hurkacz var Leheceks sidste nederlag). Popyrin hører ikke til i denne elitedivision af ATP-kredsløbet.

Tillid:

8/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

1XBETSpil på 1xbet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker