Neumayer L. – Forejtek J.: 1

DKbookmaker
marts 22, 2024
24 Udsigter

Vores tip: Neumayer L. – Forejtek J.: 1

22.03.2024 12:20

Jonáš Forejtek er nået til kvartfinalen i ATP Challenger Tour for første gang siden december sidste år. Han klarede kvalifikationen i Zadar, Kroatien, og klarede to hårde tresætskampe i hovedturneringen. Med disse relativt gode resultater går den 421. spiller i verden ind til fredagens kamp mod østrigske Lukas Neumayer, som er rangeret 200 pladser højere på ranglisten og vil være papirfavorit til opgøret.

Forejtek har lidt meget af helbredsproblemer i de senere år. Når han endelig så ud til at være ved at finde formen, kom der altid et tilbageslag i form af en skade. Naturligvis forsvandt hans form på grund af dette, og den tjekkiske tennisspiller startede stort set fra bunden hele tiden. Det afspejler sig naturligvis også i resultaterne, som den tidligere junior nummer et er stærkt utilfreds med.

Østrigske Neumayer skal spille sin anden kvartfinale i marts. Første gang, han brød ind blandt de otte bedste, var på beton på Tenerife. Nu spiller han på grus, som endda er hans favoritunderlag. Og det blev bekræftet i Zadar, hvor han slog Dominic Thiem 6:2, 6:1 i ottende runde. Selvom Thiem ikke har spillet, som han plejede i lang tid (efter en håndledsskade mistede han sit største våben, som var hans knusende forhånd), var det en stor skalp for Neumayer.

Hvad skal man satse på?

Lukas Neumayer klarede to kampe i Zadar, hvor han besejrede begge sine modstandere. Forejtek derimod måtte ud i tresætskampe og var noget heldig med at nå frem til kvartfinalen. Den østrigske tennisspiller vil bekræfte sin rolle som en lille favorit og gå videre til semifinalen.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

22BETSpil på 22bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker