Errani S. – Wang Yaf.: 2

DKbookmaker
marts 13, 2024
30 Udsigter

Vores tip: Errani S. – Wang Yaf: 2

13.03.2024 16:15

WTA 125-turneringen, som svarer til mændenes Challengers, i Charleston, USA, byder på en kamp mellem den 36-årige Sara Errani fra Italien og den syv år yngre Ya-fan Wang fra Kina i semifinalen. Sidstnævnte er favorit.

Errani forsøger stadig at bekæmpe tidens tand, og med mere eller mindre succes ligger hun stadig omkring 100. pladsen på verdensranglisten. Selvom hun har været lidt uheldig. I denne sæson går det dog ikke så godt. Hun er allerede endt i kvalifikationen ved de fleste turneringer, og kun i Cluj lykkedes det hende at vinde en kamp på den højeste bane i hovedturneringen. Til sidst var der to, og hun nåede frem til kvartfinalen, hvor hun fik tæsk af Karolina Pliskova.

Derimod er Ja-fan Wang nået til tredje runde i Australian Open, hvilket var en stor overraskelse, ligesom det langt fra var forventet, at hun ville nå semifinalen i WTA-turneringen i Hua Hin. Derefter nåede hun frem til kvartfinalen i en anden WTA-turnering i Austin i begyndelsen af marts.

Hvad skal man satse på?

Hvis vi udelukkende ser på statistikken, er kinesiske Wang den klare favorit. Hun har formået at hente en række sejre på den øverste bane, mens Errani overvejende er endt i kvalifikationen eller første runde. Efterhånden som hun bliver ældre, forsvinder noget af hendes kvalitet fra spillet, hvilket vil være tydeligt i hendes kamp mod Wang.

Tillid:

8/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

22BETSpil på 22bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker