Genoa – Monza: Begge hold scorer: Nej

DKbookmaker
marts 9, 2024
22 Udsigter

Vores tip: Genoa – Monza: Begge hold scorer: Nej

09.03.2024 20:45

Genoa og Monza overraskede ikke i sidste runde. Begge hold tabte i dueller med stærkere modstandere, hvor Genoa tabte til førende Inter 1:2 efter en hård kamp, mens Monza tabte 1:4 hjemme til AS Roma. Intet ændrer dog deres position i den rolige midtergruppe.

Genoa forblev på 12. pladsen med otte points forspring til 13. pladsen, Empoli, så deres deltagelse i kampen om redning er stadig højst usandsynlig. Desuden har de kun tabt én af deres seneste ti kampe på hjemmebane (5-4-1), og træner Alberto Gilardinos tropper vil være sikre på at komme tilbage på sejrssporet.

Målmand Di Gregorios uigennemtrængelighed sluttede i sidste runde, da Monza fik fire mål hjemme fra AS Roma, uanset hvem der stod i målet. Men det var det første nederlag for Monza i de sidste seks runder (3-2-1), hvor de har holdt målet rent fire gange. Deres jagt på en placering i den øverste halvdel er på ingen måde forbi.

Hvad skal man satse på?

Monza vandt deres første kamp i denne sæson på hjemmebane med 1-0. Gæsternes solide forsvar vil forsøge at gøre skaden god igen efter deres sidste nederlag, og vi forventer heller ikke et stort mål denne gang.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

22BETSpil på 22bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker