Hibino N. – Williams V.: Præcist resultat 2:0

DKbookmaker
marts 7, 2024
29 Udsigter

Vores tip: Hibino N. – Williams V.: Præcist resultat 2:0

07.03.2024 03:00

Efter fem lange år skal den lokale legende Venus Williams spille i Indian Wells. Den nu treogtrediveårige amerikaner har fået et wild card. I første runde skal hun møde Nao Hibin fra Japan.

Den ældste af Williams-søstrene har optrådt ret sporadisk på banen. I de sidste to år har hun spillet i alt fjorten kampe og kun vundet tre. Sidste gang den syvdobbelte Grand Slam-mester var med, var ved US Open i august. Dengang tabte hun to gange i første runde med 1-6 til den belgiske kvalifikationsspiller Minnen.

Den klare favorit til kampen er den 14 år yngre Hibin, som ligger nummer 80 på WTA-ranglisten. I den californiske ørken har hun allerede vænnet sig til forholdene under kvalifikationen, hvor hun besejrede Riera fra Argentina og Sie fra Taiwan. Ved den sidste turnering i Dubai mødte hun også den førnævnte belgiske Minnen i kvalifikationen og slog hende 6-4 og 6-2, hvilket også kan være et vist benchmark.

Hvad skal man satse på?

For Williams er dette hendes første live-kamp efter en pause på mere end seks måneder, et tydeligt tegn på, at hendes karriere ubønhørligt nærmer sig sin afslutning. Selv om Hibin ikke er nogen shooter, bør hun klart drage fordel af betydeligt mere spilleerfaring og bedre fysisk form i dette tilfælde. Det vil være slut efter to sæt.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

22BETSpil på 22bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker