Sassuolo – Napoli: Begge hold scorer: Ja

DKbookmaker
februar 28, 2024
26 Udsigter

Vores tip: Sassuolo – Napoli: Begge hold vil score: Ja

28.02.2024 18:00

Sassuolos femte nederlag i de seneste seks ligakampe (0-1-5), som også kom hjemme mod Empoli (2-3), kostede træner Alessio Dionisi jobbet i weekenden. Napoli har også fået ny træner, men Francesco Calzona kunne ikke få en sejr i andet forsøg, da Partenopei kun fik 1-1 hos Cagliari.

For Neroverdi betød det, at holdene på 19. til 17. pladsen, som inkluderer dem, har identiske 20 point. Sassuolo ville have hårdt brug for at score i slutspillet, men deres fulde engagement i kampen for frelse er allerede ret tydelig. Desuden var nederlaget til Empoli det 15. i denne sæson (5-5-15), og de tre indkasserede mål bekræftede kun de overordnede defensive problemer (48 mål). I de sidste ti runder er det kun Frosinone (29), der har scoret flere mål end Sassuolo (20).

Træner Calzona sagde, at der er nogle mentale problemer i Napoli, fordi tabet i Cagliari allerede var en skuffelse. I mellemtiden, i den anden kamp i træk (Barcelona 1-1, Cagliari 1-1), kom tilbagevendte Victor Osimhen igennem, men selv det var ikke nok på grund af en sen opstillingsfejl. Fansene var også skræmte over hans udskiftning til sidst, men de siger, at det ikke var en skade, men bare udmattelse. De forsvarende mestre har kun vundet én af deres seneste fem ligakampe og er 11 point efter fjerdepladsen. Hans sæson er derfor stort set slut i februar.

Hvad skal man satse på?

Begge hold skal arbejde hårdt, men ingen af dem er i form. Sassuolo håber, at den nye træner vil kickstarte holdet, som han gjorde i Empoli, men det er ikke givet. Så de rystende forsvar på begge sider bør i det mindste sikre, at begge hold scorer.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

RABONASpil på Rabona med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker