Swiatek I. – Pliskova Ka.: Mere end 17,5 partier

DKbookmaker
februar 16, 2024
28 Udsigter

Vores tip: Swiatek I. – Pliskova Ka.: Mere end 17,5 partier

16.02.2024 16:15

Karolina Pliskova er blevet prydet med en masse selvtillid i disse dage. Takket være det vandt hun otte kampe på otte dage, og oven i det tog hun en lang natflyvning fra Cluj, Rumænien, til Doha, Qatar, med transfer i Istanbul søndag aften. Mens hun vandt sin 17. titel i karrieren i Rumænien, er hun allerede nået til semifinalen i Doha, hvor hun har vendt to kampe, vundet tre tre-sæts kampe og slået Naomi Osaka i to tiebreaks torsdag.

Hun var nede i begge sæt mod japaneren, men viste igen stor fight for at indhente break-tabene, og til sidst, efter mindre end to timer, kæmpede hun sig ind i top fire, hvor verdens nummer et Iga Swiatek allerede lurer.

Den polske tennisspiller er i storform i Doha og har vundet alle sine tre kampe i to sæt, og hun gav endda Victoria Azarenka en kanariefugl i kvartfinalen. Men selv Shwiatek har vist i år, at hun bestemt ikke er uovervindelig, da hun faldt i tredje runde til Linda Noskova ved Australian Open.

Selvom Pliskova indtil videre har tabt alle sine fire kampe mod polakken, leverede hun en god præstation mod verdensranglistens nummer et sidste år. Hun tog endda et sæt fra hende i Stuttgart og tabte til hende 6:7, 2:6 i Montreal på beton. I betragtning af den tjekkiske spillers form er dette måske ikke et debacle, som Šwiateková har påført sine modstandere i Doha indtil videre.

Hvad skal man satse på?

Pliskova har været i sin bedste form i årevis siden Cluj-turneringen. Det afspejler sig i hendes selvtillid og præstationer. Hun er mere mobil på banen, hun er ikke bange for at gå til nettet, og hun er i stand til at arbejde med sin serv på vigtige tidspunkter, hvilket har været hendes vigtigste våben gennem hele karrieren. Hun vil sandsynligvis tabe til Swiatek igen, men hun kan være medvirkende til, at hun ikke er færdig om en time. Der vil blive spillet mindst 18 kampe.

Tillid:

8/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

WAZAMBASpil på Wazamba med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker